16-07-2022

Strondelva vanaf en voor enkelen incl $$$ Money Drop $$$

Waterstand: ?

We zijn ingestapt 200m boven Money drop. Daarna het klassieke stuk gevaren. Maar die Money drop, gaan we dat echt varen?
Na wat aarzelen, lijnen zoeken, risico's afwegen, met de mama bellen voor raad en angstig in de ogen van de anderen kijken? Komt het besef dat je eindelijk eens een beslissing moet gaan maken. Het is een behoorlijk lage waterstand, maar dan nog is dat ding behooooooorlijk impressionant.

Zoals gewoonlijk trekt Ward zijn stoute schoenen aan en knalt hij als eerste naar beneden. Hij plakt tegen de linker wand en slaagt er niet in te rollen. Hij zwemt. Damn? Nu ik? Ehm? Effe mij Monique op de brug wat geruststelling zoeken? en dan varen maar zeker?

Huck and tuck. De rots rechts in de val duwt me wat naar links net zoals bij Ward maar met wat geluk kom ik toch vrij centraal in de pool boven. Ik kan rollen en genieten. Boooooooyaaaaakaaaaa!

Birdy gaat er ook voor, raakt de rechter rots vol met de neus, maar valt toch nog goed en rolt ook recht. Super!
De goede lijn is super smal, 20cm ernaast en je gaat vol op een rots die in de val zit aan de rechter kant. Gelukkig maakt het beneden niet uit waar je valt, waaaater genoeg daar.

Ward doet nog een tweede poging, maar zijn scenario herhaalt zich. Echt zonde. Ik gun het hem nochtans, zeker omdat hij als eerste ging.

Sandy
&
Birdy


Moneydrop Ward
Moneydrop Sander


Sander popping up


Birdy Moneydrop Strandaelva, Voss


Birdy, nog een laatste blik naar het publiek en naar het V-tje mikken.
Achteraf gezien beter net links van het V-tje of in de V met de neus licht naar links...


Yeeeehaaaa enjoyyy


Het stuk voor Moneydrop, best nog pittig


Het klassieke stuk van de Strandaelva na Moneydrop, fun.


U-boat Wim


35?C hittegolf in Belgi?


Bekijk op Nirjhara-Maps

Strondaelva, van moneydrop tot meer

Medevaarders

Bert
Bruno
Peter
Sander
Ward
Wim