03-11-2023

Malvaro

240cm

Toffe beek
Instap stroomopwaarts van het voetbalveld aan een wandelbruggetje, slide tobogan aan het begin, dan was het wat zoeken naar de zogezegde double drop uit de beschrijving. De zon stond laag over 't water, veel gespetter en weinig zicht, hey zon, yep, 1 van de weinige dit verlof.
Maar ondertussen mooie stevige passages en uiteindelijk geen drops te bespeuren.

Wel een trappen passage met hoog fun gehalte. Midden aanvaren, mikken naar rechts om tegen de kant te boofen, turbulente pool en aanleggen voor 2de verval met rappel.
We varen de passage maar alweer worden de lijnen niet echt gehaald. Ward laat zich vangen in een keerwater halverwege, Birdy haalt de eerste boof ook niet, wordt eveneens naar het keerwater getrokken en gaat half achterwaarts/zijwaarts de eerste drop af, maar booft wel de 2de. Gert gaat zonder boof heel diep door de eerste en laat zich daardoor in de turbulente pool wat omleiden, enkel Mr Guide blikt alles vlekkeloos in en Ward bij de 2nd run.
Oh ja, ook dit nog, toen Ward vast zat in het keerwater, riepen we naar Peter op de kant 'Helpt hem eens' en toen klonken de magische 'Maar ik kan nie, ik heb gene schoen'...??? OK, inside joke, de Peter was zijn schoen verloren in een vorige passage, strange...

Soit fun beek.Automatische edit door pc, nog wat werk aan, maar toffe sfeerbeelden.


aanloop zonnekeMalvaro double drop of trappen passageGert ziet er nochtans goed uit, maar gaat heeeel diep.Gert U-boatBekijk op Nirjhara-Maps

Malvaro, klassiek

Medevaarders

Bert
Bruno
Gert
Peter
Ward