25-03-2012

DWD, Nederland

Geen pril lentezonnetje maar gewoon 'vollen bak' (verder VB) zon voor onze uitstap naar DWD. Als we toekomen draaien de pompen ook al VB... snel omkleden dus en het water op. Peter test voor het eerst zijn Zet op stromend water en het bevalt hem blijkbaar goed. Ook voor Wim is de Zet nog nieuw speelgoed (tweede sessie?) en voor mij is het gewoon de 2de keer dat ik in DWD ben.

VB zon met VB water


Een goede voorbereiding op het voorjaarsverlof is het minste wat je van de baan kan zeggen. Het eerste uur gaan de afdalingen bij mij het best... ik moet een paar keer eskimoteren maar de trainingen in het zwembad blijken toch wel echt nuttig. Het tweede uur wordt het drukker op de baan. Geen kajakkers (buiten Nirjhara zijn er maar 3 of 4 anderen) maar wel VB rafters. Dat je die best een beetje voorsprong geeft is mijn les voor deze DWD sessie. Ik pruts een beetje als het raft toch minder snel gaat dan verwacht en ik ga om. Rollen lukt maar ik plak nu wel helemaal tegen die mannen met hun opblaasboot. Ik ga nog eens om en er volgt een discussie tussen de zwemduivel en de eskimo-engel...die deze keer gewonnen wordt door de zwemduivel (ik onthoud dat hij er niet bijgezegd heeft dat ik dit verslag zou moeten schrijven).

Na de zwempartij gaan de afdalingen minder vlot voor mij. De vermoeidheid eist zijn tol en ik vaar niet meer de lijnen die ik zou willen varen. Ik maak me (hopelijk) nuttig met de camera van Wim en het laatste half uur zit ik VB in de zon op de steiger.

Wim en Peter blijven VB doorvaren tot het einde van de sessie. Wat mij betreft is er dus nog wat werk aan de winkel. Waarom ligt DWD toch niet in ons Belgikske?

Jan

hieronder testresultaat van de Zet Raptor :Bekijk op Nirjhara-Maps

DWD, kunstpiste

Medevaarders